fbpx

Design interior apartament - Vedere la Dunare

Frumoasa vedere la Dunare a acestui apartament a inspirat încă de la inceput intreaga echipa a Studioului Insign care si-a propus să creeze un concept simplu, natural, cu elemente moderne. Desi spaţiile sunt relativ mici, prin soluţiile de design ale designerilor studioului de design interior si produsele propuse de la Galeriile Noblesse, acestea primesc multă lumină.

Se realizează o firească trecere de la un spaţiu la altul şi de la exterior spre interior. Natura pătrunde în casă şi se regăseşte în culorile calde folosite, finisajele naturale si plantele care însufleţesc întreaga locuinţă. Pentru a personaliza locuinţa şi pentru a-i aduce un plus de originalitate, designerii au mizat pe utilizarea unor piese statement pentru designul internaţional. Unul dintre acestea este fotoliul Nemo, în formă de mască, amplasat în living, cu vedere directă către Dunăre.

Designerii Studio Insign au realizat proiect 3D de amenajare interioară pentru living, proiect 3D dining, proiect 3D bucătărie, iar în cazul proiectelor 3D pentru dormitor matrimonial şi de adolescent au mizat pe mixul de texturi şi elemente astfel încât să creeze un ambient intim.

Baia matrimonială este o adevărată oază de relaxare Un jacuzzi, pereţii îmbrăcaţi cu mozaic care pare a compune o broderie fină sunt doar câteva dintre elementele speciale utilizate de designeri pentru a spori şi mai mult farmecul acestei amenajări. Stilul modern combinat cu elementele preţioase de design au transformat un apartament obişnuit într-o adevărată bijuterie.

share

Alte Proiecte