fbpx

Design interior - Apartament Redesign

Biroul de design interior, Studio Insign, oferă servicii de o înaltă calitate printre care se numără şi cel de "proiect la cheie".

Astfel, designerii Studio Insign au realizat proiect 3D pentru living, proiect 3D bucătărie, proiect 3D dormitor, proiect 3D cameră de oaspeţi, proiect 3D baie pentru un apartament de 60 de mp. Acest serviciu presupune, pe lângă realizarea proiectului 3D de amenajare, coordonarea echipelor de specialisti, lansarea de comenzi de produse, planificarea livrarilor de produse la timp, receptia acestora, garantarea calitatii produselor si cantitatilor contractate, urmarirea respectarii planurilor de constructii, de instalatii si a proiectului de design, garantarea calitatii lucrarilor, respectarea termenelor de lucrari, receptii pe faze si receptia finala a proiectului, predarea proiectului la " cheie " beneficiarului. Prin acest serviciu, costurile sunt reduse datorită gestionării profesioniste a lucrărilor.

Proprietara a fost mulţumită de proiect, dar în momentul în care a văzut apartamentul gata, a fost încântată. Accesaţi secţiunea Realizare pentru a vedea cum arată apartamentul după ce a fost decorat de către designerii Studio Insign.

share

Acest apartament a fost o adevărată provocare mai ales din cauza dimensiunii reduse, de 60 de mp. Chiar şi în aceste condiţii, datorită recompartimentării living-ului şi a bucătăriei care au devenit open-space, dar şi a îmbinării pieselor de mobilier şi a accesoriilor, designerii Studio Insign au transformat spaţiul şi l-au potenţat la maximum. Deşi mic, apartamentul are un aer chic conferit de fresca cu tapet pictat din living, element care aduce o notă de contemporaneitate amenajării, dar şi mulţumită corpurilor de iluminat speciale, cu numeroase crostale colorate. Cum apartamentul care a trebuit reamenajat nu era nou şi proprietarei îi plăceau o serie de elemenete din fosta amenajare, designerii au fost nevoiţi să gândească decorarea în funcţie de acestea, practic să creeze o poveste în jurul lor, să le integreze şi, de ce nu, să le tranforme în piese centrale. Un exemplu îl constituie peretele de piatră din living care a fost pus în evidenţă cu ajutorul corpurilor de mobilier. O altă încăpere care atrage atenţia prin frumoasa îmbinare de elemente este dormitorul. Patul rotund, corpurile de iluminat, tablourile sunt elementele care fac diferenţa şi care dau acea notă de originalitate de nelipsit din amenajările de succes.

Alte Proiecte