fbpx

Design interior - Apartament Passion

Amenajarea acestui apartament a presupus identificarea unui stil care să o definească şi să o reprezinte pe proprietară.  Tocmai de aceea pentru baie şi bucătărie s-a recurs la elemente provensale,  la dormitor s-au preferat influenţele exotice, însă pentru a se păstra o unitate între spaţii toate încăperile au un aer romantic.

În proiectul 3D pentru bucătărie şi în cel pentru baie s-au utilizat tonuri calde, pastelate, piatră naturală şi gresie cu aspect de piatră. Pentru a conferi şi mai mult un aer provensal şi romantic, în baie au fost utilizate motive florale atât la corpurile de iluminat cât şi la elementele decorative. Un alt motiv pentru care designerii de la Studio Insign au recurs la acest artificiu vizual a fost necesitatea de a conferi mai multă culoare amenajării.

Dormitorul matrimonial este una dintre încăperile importante ale amenajării. Proprietara şi-a dorit un spaţiu relaxant,  cu influenţe exotice. Tocmai de aceea designerii de la Studio Insign au ales piese de mobilier şi accesorii care aduc aminte de lumea îndepărtată a Orientului Mijlociu.

Designerii Studio Insign au creat şi proiectul 3D pentru living cu dining-ul încorporat. Pentru că în încăpere există grinzi, aceştia au decis să le pună în valoare, aşa că le-au recondiţionat. Plecând de la pasiunea proprietarei pentru spaţii de influenţă franceză, au decis că cel mai bine ar fi ca şi în această încăpere să urmeze stilul francez, cu uşoare accente provensale. Un lampadar din fier forjat, intrările sub formă de arcadă, mobilierul şi accesoriile utilizate conferă livingului un aer primitor.

Astfel, a fost creat un univers mirific care induce cu uşurinţă starea de relaxare şi visare.  Toate piesele de mobilier, accesorii şi finisaje au fost achiziţionate de la Galeriile Noblesse, aceasta fiind garanţia calităţii şi stilului amenajării.

share

Alte Proiecte