fbpx

Design interior -Apartament New Look

Designerii de la studioul de design interior, Studio Insign, au creat proiectul 3D de amenajare interioară pentru un apartament de dimensiuni medii, optimizând şi valorificând fiecare zonă. După ce au avut o discuţie prealabilă cu clienţii, designerii Studio Insign, ţinând cont de preferinţele şi stilul de viaţă al acestora, au optat pentru o amenajare în stil clasic reinterpretat. Este vorba de un facelift al unei locuinţe, iar specialiştii Studio Insign au optat pentru linii sinuoase la piesele de mobilier şi la corpurile de iluminat şi la o cromatică elegantă obţinută din combinaţii de mov, lila, crem şi auriu.

Livingul este open space, şi dispunând de un spaţiu de dimensiuni mari, designerii au delimitat fiecare zonă de interes cu ajutorul pieselor de mobilier sau al covoarelor. Tonurile de crem şi lila inveselesc atmosfera şi ajută la creearea unei atmosfere primitoare. Pentru a organiza cat mai bine locuinţa, designerii au conceput o încăpere pe post de dressing.

Canapeaua cu mov şi auriu vine în combinaţie perfectă cu oglinzile cu rame suflate cu foiţă de aur. Pe aceeaşi cromatică rafinată şi diafană s-a mers şi în amenajarea dormitorului matrimonial unde s-a folosit un pat de la Cortezari, achiziţionat de la principalii parteneri, Galeriile Noblesse.

Cel de al doilea dormitor al locuinţei a fost decorat în culorile lavandei şi accente de bleu, iar camera pentru copii redă un univers al jucăriilor. Designerii Studio Insign au pus suflet la amenajarea acestei locuinţe şi au dorit să creeze un ambient în care proprietarii să se simtă comfortabil.

share

Alte Proiecte