Design interior Apartament modern Craiova

Spatii mici? Nicio problema! Este nevoie, insa, de o echipa de specialisti care sa regandeasca fiecare zona a locuintei si sa o valorifice. Acesta este principiul dupa care am lucrat la proiectul de design interior al apartamentului din Craiova. Am conceput o mica zona de pregatire a mancarurilor si am preferat sa lasam mai mult spatiu servirii acestora.

O masa dar si un bar  si-au gasit locul in aceasta incapere. Baia, desi nu foarte generoasa din punct de vedere al suprafetei, a fost amenajata astfel incat sa dea impresia de spatietate. Am mizat pe culori, pe combinatii vesele, iar proiectul a fost pe placul proprietarilor.

Am realizat proiect 3D baie si proiect 3D design interior bucatarie, iar in scurt timp vom finaliza si amenajarea interioara a celorlalte incaperi.

Arhitectii de interior inSIGN creeaza proiecte de design interior caseproiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior office-uri, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.