fbpx

Design interior Apartament modern Craiova

Spatii mici? Nicio problema! Este nevoie, insa, de o echipa de specialisti care sa regandeasca fiecare zona a locuintei si sa o valorifice. Acesta este principiul dupa care am lucrat la proiectul de design interior al apartamentului din Craiova. Am conceput o mica zona de pregatire a mancarurilor si am preferat sa lasam mai mult spatiu servirii acestora.

O masa dar si un bar  si-au gasit locul in aceasta incapere. Baia, desi nu foarte generoasa din punct de vedere al suprafetei, a fost amenajata astfel incat sa dea impresia de spatietate. Am mizat pe culori, pe combinatii vesele, iar proiectul a fost pe placul proprietarilor.

Am realizat proiect 3D baie si proiect 3D design interior bucatarie, iar in scurt timp vom finaliza si amenajarea interioara a celorlalte incaperi.

Arhitectii de interior inSIGN creeaza proiecte de design interior caseproiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior office-uri, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

share

Alte Proiecte