fbpx

Design interior- Apartament in stil scandinav

Ne place sa realizăm amenajări interioare în diverse stiluri, iar în momentul în care proprietarul acestui apartament ne-a solicitat un design interior simplu, după o analiză a spaţiului, dar şi a preferinţelor acestuia, am decis că cel mai indicat este stilul scandinav.

Acesta se caracterizează printr-un design simplist, cu linii drepte,  cu piese de mobilier interesante din punctul de vedere al designului interior şi prin obţinerea unei atmosfere primitoare prin mixul de texturi şi culori.

Ne-a fost simplu să concepem un proiect de amenajare interioară pentru apartamentul de două camere pentru că am găsit toate produsele de care aveam nevoie la partenerii noştri, Galeriile Noblesse. Am pus accent pe cromatică, aceasta fiind extrem de importantă într-o amenajare în stil scandinav.

Tonuri de galben, turcoaz şi crem se îmbină armonios şi conferă luminozitate interiorului. Am ţinut cont de stilul de viaţă al beneficiarilor şi am creat un design interior aparte pentru cele două camere ale acestui apartament modern. Am optimizat fiecare spaţiu al locuinţei, iar rezultatul a fost mult peste aşteptările proprietarilor.

share

Alte Proiecte