fbpx

Design interior apartament in Iasi

Culorile influenteaza major un proiect de design interior, iar fiecare dintre nuantele folosite induce o anumita stare. Am conceput acest proiect pentru un apartament in Iasi si am tinut cont de stilul de viata al proprietarilor, de preferintele cromatice, dar si de functionalitatea fiecarei camere. Tocmai de aceea, pentru  bucatarie am ales nuante vesele, in living am mizat pe zone de interes pe care le-am accentuat cromatic si in dormitorul copiilor am dat frau liber imaginatiei si am apelat la personajele de desene animate preferate de cei mici.

Fiecare dintre incaperile acestui apartament a fost gandita astfel incat sa exista o unitate stilista intre acestea, iar rezultatul sa fie unul original si impresionant, dar in acelasi timp sa creeze senzatia de intimitate si caldura specifice unui camin.

Din punct de vedere stilistic am optat pentru stilul modern, am ales piese de mobilier si accesorii multifunctionale, am integrat elemente desprinse din natura precum modelele florale care confera mai multa vivacitate intregii amenajari interioare.

share

Alte Proiecte