fbpx

Design interior- Apartament Elegance

Este foarte important ca stilul în care este amenajat un interior de locuinţă să fie reprezentativ pentru proprietar astfel încât să o poată numi "acasă". Este nevoie ca acel spaţiu să emane ideea de confort, de relaxare şi de familiaritate. Designerii Studio Insign au ţinut cont de toate aceste elemente atunci când au realizat proiectul 3D pentru livingul unui apartament dintr-un bloc recent construit. Specialiştii biroului de design interior au propus stilul contemporan, cu  piese de inspiraţie clasică, reinterpretate, iar proprietarii s-au arătat foarte încântaţi.

Au fost realizate două propuneri care diferă din punct de vedere cromatic, însă în ambele au fost utilizate aceleaşi elemente. Ţinând cont de spaţiu de care dispuneau, dar şi de faptul că este vorba de un apartament, designerii au integrat spaţiul de luat masa în living, delimitând cele două zone cu ajutorul mobilierului. Pentru că designerii Studio Insign cred în combinaţiile de culori, în această amenajare au utilizat tonuri de crem, maron, bej pe care le-au pus în evindeţă cu ajutorul draperiilor verde forest. O asociere pe cât de neaşteptată, pe atât de apreciată de către proprietari.

Piesele de mobilier, accesoriile, tapetul şi draperiile sunt achiziţionate de la Galeriile Noblesse, leader  în domeniul amenajărilor de lux. În scurt timp designerii Studio Insign vor finaliza proiectul 3D şi pentru alte încăperi ale acestui apartament.

Arhitectii de interior inSIGN creeaza proiecte de design interior caseproiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior office-uri, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

Echipa Noblesse Group International acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

share

Alte Proiecte