fbpx

Design interior apartament eclectic - Bucuresti, cartier Orhideea

Cum ar fi sa aveti o casa frumoasa si eleganta, in care fiecare dintre membrii sa se simta confortabil si sa se regaseasca in amenajarea interioara? Noi am creat proiectul pentru o astfel de locuinta in care am utilizat elemente clasice, insa perfect ancorate in cotidian din punct de vedere al utilitatii.

Apartamentul are mai multe camere si am incercat sa conferim o unitate cromatica si stilistica spatiilor. Tocmai de aceea, piesele de mobilier, accesoriile si decoratiunile au fost alese cu mare grija de catre noi atat pentru a reflecta personalitatea proprietarilor, cat si pentru a se integra perfect in spatiul nou amenajat.

Livingul si bucataria formeaza un open space unde a putut fi integrata si zona de servire a mesei, iar aici am preferat ca piesele de mobilier sa fie in nuante deschise, conferind culoare prin decoratiuni si accesorii.

Cele trei dormitoare au fost, la randul lor, amenajate conform dorintelor proprietarilor, fiind adevarate oaze de relaxare. Le puteti vizualiza in galeria foto.

share

Alte Proiecte