fbpx

Design interior apartament - Clever Design

Înainte de a realiza un proiect, designerii Studio Insign află ce anume îi reprezintă de proprietari, ce anume îşi doresc şi care sunt elementele care sunt ideale pentru spaţiul existent. În acest caz, atât proprietarii cât şi specialiştii au decis că este perfectă o amenajare clasică reinterpretată. Cromatica este una temperată, o îmbinare de bej-uri, nuanţe calde ale lemnului şi accente arămii, aurii şi orange. Este un proiect integrabil în orice interior, fie că este vorba de o casă sau de un apartament.

Toate aceste combinaţii cromatice au rolul de a conferi căldură spaţiului şi dau senzaţia de intimitate. Designerii de la studioul de design interior Studio Insign au creat proiectul 3D pentru amenajare interioară living şi proiect 3D dining. S-a optat pentru mobilierul de calitate de la Galeriile Noblesse tocmai aceasta fiind garanţia durabilităţii în timp a acestuia şi a originalităţii.

Fiecare accesoriu sau piesă de mobilier a fost atent aleasă şi amplasată astfel încât să fie creată o compoziţie unitară, care să reflecte ideea de clasic reinterpretat, un spaţiu unde proprietarii să se simtă confortabil şi să îşi petreacă mult timp în compania membrilor familiei şi a prietenilor.

share

Alte Proiecte