fbpx

Design interior apartament Alba Iulia

Fiecare proiect de amenajare interioara inseamna pentru noi un mix intre imaginatie, creativitate, stiinta si, de ce nu, placere de a lucra in acest domeniu. Iar toate acestea sunt evidente atunci cand ii prezentam clientului final proiectul 3D si trecem la implementarea acestuia. Pentru ca suntem o echipa de profesionisti si pentru ca ne plac provocarile,  nici una dintre amenajarile noastre nu seamana cu alta, desi stilul nostru se poate recunoaste cu usurinta.

Toate locuintele amenajate de noi sunt originale si reprezinta stilul de viata al proprietarilor, iar acest lucru este valabil si in cazul acestei amenajari de apartament in stil clasic. Am mizat pe farmecul imbinarii dintre bej si auriu, pe care l-am pus in evidenta si mai bine cu ajutorul accentelor de rosu. Pe aceleasi nuante pastelate am mers si in amenajarea dormitorului unde tapetul vernil farmeca de la prima vedere. Fiecare incapere a acestui apartament in stil clasic este decorat cu piese de mobilier, finisaje, placari, tapet si perdele de la principalii nostri parteneri, Galeriile Noblesse.

Arhitectii de interior inSIGN creeaza proiecte de design interior caseproiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior office-uri, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

Echipa Noblesse Group International acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

share

Alte Proiecte