fbpx

Design exterior casa in stil British

SHARE THE PROJECT ON

Design exterior casa Alexandria by Noblesse Group 01

Va prezentam un nou proiect din portofoliul Studio InSign - Design exterior casa in stil British - potrivit unui stil de viata elegant si sofisticat. Arhitectura de exterior a intregului concept a presupus proiectarea din caramida aparenta a fatadei casei aflate in Alexandria.

Pentru a contura un concept British, arhitectii nostri au propus un design exterior inspirat din stilul britanic, imbinat cu influente clasice, realizat din materiale de cea mai inalta calitate.

Semnat by Studio InSign, conceptul reprezinta premisa unui proiect care impresioneaza prin estetic impunator la exterior si invita spre a descoperi continuitatea conceptului de la interior.

 

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group realizeaza proiecte de design exterior vile si design interior vile. Pe langa acestea, proiectele de amenajari locuinte includ si conceptele de design interior apartamente si design interior penthouse-uri. Proiectele la cheie din portofoliul nostru abordeaza stiluri si concepte diferite si respecta cele mai exigente cerinte. Fie ca vorbim de stilul clasic, eclectic, modern sau contemporan, fiecare proiect este creat cu pasiune de catre specialistii nostri.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte proiecte