fbpx

Design interior lant de brutarii- Cuptorul din poveste

Fiecare din cele trei brutarii care fac parte din acest lant a fost conceputa plecand de la povestile care ne-au marcat tuturor copilaria- este vorba de "Amintiri din copilarie", "Fata babei si fata mosului", "Capra cu trei iezi", "Sarea in bucate".  Elemente din acestea in combinatie inedita cu motive desprinse din folclorul romanesc, alaturi de piese de mobilier interesante sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza acest lant de brutarii.

Texturile au fost special alese astfel incat sa dea senzatia de natural si autentic, folosinduse cu precadere lemnul natur, caramida rosie cat si metalul antichizat.

Din punct de vedere mural,  peretii sunt de albi,  impodobiti cu diferite elemente decotative romanesti precum brauri pictate si traforuri din lemn. Tavanele au fost si ele decorate  fie cu barne de lemn ce amintesc de casele traditionale , fie cu picturi ce au ca tema motive traditionale romanesti.

Si pentru ca povestea continua...,, pe drum, iaca cuptiorul grijit de dînsa era plin de plăcinte crescute şi rumenite. Şi mănîncă fata la plăcinte, şi mănîncă, hăt bine; apoi îşi mai ie cîteva la drum şi porneşte."

Si asa, delicoasele produse pregatite in cuptoarele brutariilor vor fi savurate de clientii care le vor trece pragul si care cu siguranta se vor reintoarce.

share

Alte Proiecte