fbpx

Cuptorul din Poveste 1, LANT DE BRUTARII - PROIECTE ARHITECTURA - AMENAJARE EXTERIOARA

share

In frumoasa zona a Moldovei a fost dezvoltat si implementat un lant de brutarii denumit "Cuptorul din poveste", iar echipa noastra s-a ocupat atat de crearea unei identitati vizuale, cat si de arhitectura exterioara si interioara a acestor spatii.

"Cuptorul din poveste 1" este cladirea principala unde se afla o brutarie, un bistro, dar si birourile administrative ale companiei. Plecand de la frumoasele povesti ale lui Ion Creanga, am transpuns acest univers in amenajarea interioara si exterioara. Astfel, am imbracat cladirea in lemn, iar stalpii sunt din lemn sculptat, regasindu-se o serie de elemente traditionale specifice acelei zone din Moldova. Arhitectura exterioara a cladirii este un melanj intre traditional si modern, caracteristica ce se pastreaza si in designul interior.

Echipa noastra s-a ocupat si de designul gradinii, amenajata astfel incat deliciile culinare pregatite in brutarie sa poata fi savurate si in aer liber. Una dintre piesele importante ale acestei amenajari o constituie cuptorul din lut, cel care sta la baza intregului concept. Curtea deschisa publicului larg te invita sa intri in atmosfera fermecata a brutariei. Lemnul folosit pentru decorarea fatadei cat si piatra naturala ce compune potecile sinuoase ne amintesc de atmosfera calda si primitoare a satului traditional romanesc. Curtea amenajata peisager cu arbori si arbusti pitici, cu iazuri si mobilier exterior din lemn recreeaza atmosfera de basm din dumbrava minunata.

Acest proiect se afla in curs de implementare si va fi finalizat in scurt timp.

share

share

Alte Proiecte