fbpx

Concept penthouse stil modern design

SHARE THE PROJECT ON

Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 4

Concept penthouse in stil contemporan - reprezinta un proiect exclusivist, definit prin eleganta, stil si profesionalism. Punctele cheie ale amenajarii interioare sunt atent puse in evidenta prin designul propus si sunt caracterizate prin decoratiuni abstracte integrate perfect intr-un ambient luxury. De asemenea, functionalitatea observata la nivelul finisajelor si a mobilierului contribuie la ideea de unicitate si intensifica notele de eleganta si simplitate. Tematica unitara a conceptului este conturata in jurul paletei cromatice in nuante neutre alaturi de culori de contrast si a detaliilor metalice aurii. Astfel, imaginea de ansamblu a proiectului este caracterizata prin minimalism, personalitatea atribuita fiind un plus de valoare.

 

Design interior in stil contemporan

Proiectarea pana la cele mai mici detalii pentru a da forma si culoare proiectului Concept penthouse in stil modern design este astfel un proces vizibil drept o experienta a confortului, a creativitatii si a elegantei. Alaturi de proiecte excvlusiviste, portofoliul cuprinde si produse de mobilier de inalta calitate by Noblesse Interiors, dintre care si produsele regasite in acest proiect de design interior penthouse stil contemporan.

 

Proiecte la cheie realizate in cele mai noi tendinte

Semnat by Studio InSign, proiectul remarcant pentru apartamentul tip penthouse impresioneaza prin imbinarea designului modern si functional cu detaliile luxury aurii si textura predominanta din lemn.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vileamenajari interioare apartamenteamenajari interioare hoteluriamenajari restauranteamenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a proiectului AICI!

Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 6
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 5
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 7
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 8
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 9
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 1
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 2
Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 3

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte