fbpx

Concept nordic casa in stil scandinav

Share the project on

Design interior casa Amsterdam by Noblesse Group

Inspirat dintr-un stil autentic, proiectul "Concept nordic casa in stil scandinav" propune produse de inalta calitate, finisaje premium si decoratiuni casa cu efect artistic.

Semnat by Studio InSign, conceptul este realizat de o echipa profesionista de proiectare, avand un design modern predominant cu influente nordice. Conceptul nordic al casei in stil scandinav este astfel, premisa unei amenajari care include textura de marmura, culori pastelate, spatii pentru depozitare cu estetic minimalist si corpuri de iluminat moderne. Zonele destinate pentru amenajare au fost: living, dining si bucatarie, precum si holul si baia de serviciu.

Stilul scandinav reprezinta o tendinta in amenajarile interioare, fiind adaptat oricarui tip de spatiu. Simplitatea esteticului, functionalitatea pieselor de mobilier si creativitatea designului sunt elemente care definesc atmosfera nordica actuala.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vile, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare hoteluri, amenajari restaurante, amenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

Design interior casa Amsterdam by Noblesse Group 17
Design Interior casa Amsterdam by Noblesse Group 12
Design Interior casa Amsterdam by Noblesse Group 14
Design interior casa Amsterdam by Noblesse Group 18
Design Interior casa Amsterdam by Noblesse Group 11
Design Interior casa Amsterdam by Noblesse Group 13

We bring to life the vision of our clients!

Share the project on

Alte proiecte