fbpx

Concept design curte interioara hotel

share

Portofoliul nostru numara multiple proiecte de anvergura, printre care si o amenajare curte interioara hotel. Provocarea a constat in regandirea unui spatiu de 3.000 mp, flancat de doua hoteluri. Cladirile comunicau intre ele printr-un culoar strict functional, iar spatiul exterior beneficia de o piscina aflata in stadiu avansat de degradare.

Propunerea arhitectilor nostri, aflati sub indrumarea arh. Alessandro Lusito si arh. Arthur O'Looney, a fost ca zona sa fie transformata intr-o gradina de vara, cu mult spatiu verde si mobilier de exterior cu design organic. Dar sa vedem in cele ce urmeaza, pe larg, care a fost conceptul.

In imaginea de mai sus, se vede clar coridorul ce uneste cele doua stabilimente. Interiorul a fost gandit ca o zona de lobby, cu pereti mari de sticla ce permit o buna comunicare cu exteriorul. Cererea beneficiarului a fost ca exteriorul sa fie adus la interior, echipa a reusit insa cu brio sa realizeze si reversul, si anume sa extinda interiorul la exterior. Spatiul se contureaza astfel osmotic, ca un tot unitar. De amintit aici ca a fost valorificat la maximum, deasupra coridorului fiind amenajata si o terasa.

Teresa despre care am amintit mai sus se poate vedea in detaliu aici. Se fac remarcate mobilierul cu sistem de iluminare si zonele de vegetatie. Pardoseala cu efect lemnos se integreaza firesc in mediul ambiant. Forma spiralata permite o si mai buna asimilare in spatiul exterior. Design fluid, materiale cu impresie de piatra si lemn, prezenta sticlei care nu traseaza bariere – sunt coordonatele care ne fac sa ne simtim foarte natural pe terasa coridorului.

Observam liniile fluide ale mobilierului OOH, functia lui de iluminare, pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, pergolele imbracate in verdeata cu vadita trimitere catre amenajarea unei gradini de vara. Acestea toate sunt, deloc intamplator, insotite de o fantana arteziana.

Iata si fantana in toata splendoarea ei, realizata din onix. Rolul sau este de a genera sonoritate si a imprima un ritm relaxant. Avem, asadar, un tablou complet, vizual, auditiv si tactil.

Piscina are un contur interesant, pare o oaza ce a rasarit in mijlocul urbei, si ofera o splendida vedere privita fiind de sus. Ramane centrul de atractie din miezul acestui parc hotelier si nu putem decat sa ne imaginam cum da tonul petrecerilor care se organizeaza aici.

Iata, deci, un spatiu de entertaining atent gandit, viu si proaspat, cu zone ce comunica fluent intre ele, cu functii prelungite (terasa de sus vine firesc ca o continuare a zonei de party de la mezanin, iar terasa de jos se constituie intr-o extensie a lobby-ului de la parter).

Produsele utilizate in acest design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul colegilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte design interior hotel si proiecte design interior case istorice, design interior apartamente, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

Alte Proiecte