fbpx

Concept amenajare restaurant - hotel Regal

SHARE THE PROJECT ON

Design Interior Restaurant - Hotel Regal by Noblesse Group 01

Concept amenajare restaurant - hotel Regal prezinta imaginea unui proiect realizat cu atentie la cele mai mici detalii. Imbinarea elementelor de design clasice cu cele moderne, nuanteaza implementarea unui stil cu personalitate.

Semnata by Studio InSign, propunerea de amenajare interioara pentru restaurantul din cadrul hotelului Regal, reprezinta prin designul sau remarcant, o viziune materializata asupra stilului eclectic.

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de design interior restaurante, amenajari interiorare hoteluri, amenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior restaurante. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

Design Interior Restaurant - Hotel Regal by Noblesse Group 03
Design Interior Restaurant - Hotel Regal by Noblesse Group 04
Design Interior Restaurant - Hotel Regal by Noblesse Group 02

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte