fbpx

Concept amenajare lobby - hotel Regal

SHARE THE PROJECT ON

Design interior lobby - hotel Regal by Noblesse Group

Semnat by Studio InSign, Concept amenajare lobby - hotel Regal reprezinta un proiect exclusivist, in care luxul, eleganta si arta contureaza tematica principala a spatiului. Proiectat intr-un stil eclectic, designul de interior este pus in evidenta prin folosirea unui tapet care, prin textura si imaginea sa, atrage orice privire. De asemenea, amplasarea plantelor si a statuetelor cu rol artistic, contureaza o atmosfera contemporana cu influente din stilul baroc.

 

PROIECTE DE AMENAJARI HOTELURI – RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Proiectele noastre de design interior hotel, design interior lobby hotel, design interior camere hotel au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In anul 2020, Noblesse Group a primit premiul Best for Horeca Project Architecture 2020 acordat de revista LuxlIfe din Marea Britanie, ca o recunoastere pentru portofoliul de proiecte deosebite realizate.

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de design interior restauranteamenajari interiorare hoteluriamenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior restaurante. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

Design interior lobby - hotel Regal by Noblesse Group01
Design interior lobby - hotel Regal by Noblesse Group06
Design interior lobby - hotel Regal by Noblesse Group07

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte