fbpx

Casa- Universul copilariei - amenajare interioara casa

Arhitectii de interior inSIGN au realizat proiectele 3D pentru două camere de copii, una de băiat, una de fată. Dormitorul băieţelului pare a fi desprins  dintr-o carte de poveşti. Pentru că au vrut să îl surprindă pe cel mic, designerii au optat pentru o cameră asemenea unei nave. Patul este în formă de corabie, iar biblioteca seamănă cu o jumătate de timonă. Pe tavan se regăseşte roza vânturilor realizată pe un tapet frescă şi pentru a fi respectată tema aleasă s-a optat pentru un corp de iluminat în acelaşi ton.

Din punct de vedere cromatic, designerii studioului inSIGN au utilizat în proiectul 3D pentru camera de copil nuanţele de albastru. Au realizat, însă, două variante pentru această încăpere recurgând la finisaje diferite pentru mobilier. Într-o variantă s-a mers pe lemn de culoare albă, iar în cea de a doua s-a mizat pe farmecul lemnului în tonuri închise. În ambele variante pereţii sunt îmbrăcaţi cu tapet într-o nuanţă marină tot pentru a respecta tema amenajării, iar pentru podelele cu parchet din lemn au fost utilizate covoare albastre.

Camera de fetiţă emană gingăşie, iar designerii s-au inspirat din dormitoarele de prinţese descrise în poveşti. Tocmai de aceea, s-a optat pentru un pat cu baldachin şi s-a mers pe nuanţe vesele. Îmbinarea reuşită de tonuri de roz, verde şi galben i-a încântat pe părinţi, dar şi pe micuţa beneficiară. Mobilierul este din lemn deschis la culoarea, iar stilul în care este amenajată camera este unul clasic, echipa inSIGN a ales piese care să îi ofere celei mici tot confortul necesar.

share

Alte Proiecte