Casa stil contemporan - proiect rezidential in Galati

Am creat o ambientare in stil mediteranean conform cerintelor clientului.

Exterior si gradina: Profilele de exterior au ramas albe pentru a iesi in evidenta. S-a folosit iluminat atat pe casa exterior, cat si iluminarea coloanelor la intrarea principala, iar garajul este placat cu travertin. S-au creat zone pentru verdeata si flori, iar gardul a fost decorat cu arcade, preluand motivele de pe fatada casei.

Interior: Livingul este un spatiu aerisit ce cuprinde si o zona de luat masa. Armonia finisajelor de exceptie cu designul pieselor de mobilier transforma aceasta incapere intr-un loc primitor. Panoul de onix retro iluminat are rol decorativ si creeaza o lumina ambientala.

Dormitoarele din acest proiect rezidential au fost create conform cerintelor clientului nostru, o amenajare cu accente masculine: mobilier modern cu linii drepte, au fost folosite culori reci-griuri, nuante de albastru, atat in partea de decoratiuni, covoare, draperii cat si in cromatica peretilor. Parchetul este unitar in toata casa, inclusiv in zona de bucatarie. S-au folosit pe partea de parter, hol si etaj masti de calorifer in combinatie pfl si lemn.

Bucataria Ana si restul mobilierului, alaturi de finisaje, textile si placari sunt disponibile in portofoliul partenerilor nostri, Noblesse Interiors.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.