fbpx

Casa Rialto-amenajare interioara in stil clasic

Pasiunea proprietarilor pentru oraşul Veneţia a stat la baza conceptului de amenajare realizat de către designerii studioului inSIGN. Aceştia au apelat la ajutorul specialiştilor nostri pentru a-şi amenaja casa visurilor lor şi au mărturisit că îşi doresc o locuinţă cu influenţe ale stilului veneţian.

Designerii Studio inSIGN au aplicat principiile acestui stil utilizând piese de mobilier în tonuri crem, sculptate şi suflate cu foiţă de aur, iar pentru pereţi au ales tapet în nuanţe calde. Designerii au realizat un proiect 3D pentru dormitor şi baie, introducand accente de culoare cu ajutorul tapiseriilor şi a tapetului.

Atât pentru amenajarea băii, cât şi pentru a dormitorului au fost folosite piese de mobilier de la Noblesse Interiors, principalul partener al studioului inSIGN.  Şi cum un interior nu ar putea să fie complet fără corpuri de iluminat, designerii au ales produse din stilcă de Murano.

Tonurile pastelate în combinaţie cu nuanţele puternice s-au dovedit a fi alegerea perfectă pentru camera de copil. Designerii inSIGN au dorit să păstreze aceeaşi linie în amenajarea locuinţei, astfel ca si dormitorul copilului conţine o serie de elemente care se regăsesc şi in dormitorul matrimonial cum ar fi patul cu tăblie capitonată sau corpurile de iluminat.

Proiectul casei nu poartă întâmplător denumirea Rialto. Cum proprietarii iubesc oraşul Veneţia, numele celui mai vestit pod de acolo- Rialto-a fost ales şi pentru a denumi proiectul unei case în stil veneţian.

share

Alte Proiecte