fbpx

Casa Pipera, Bucuresti – Design interior in stil modern

Casa Pipera, Bucuresti este un proiect in stil modern, conceput in totalitate in functie de nevoile proprietarului. In cadrul acestui proiect ne-am putut juca cu imaginatia, deoarece am reamenajat in totalitate aceasta locuinta. Astfel, am creat conceptul de design interior pentru intreaga casa, aceasta fiind alcatuita din doua dormitoare, doua bai, un dressing, un dining inglobat in living, o bucatarie, un hol si o terasa.

Deoarece culorile sunt un element cheie in amenajarea oricarei locuinte, am decis sa abordam o cromatica vesela si vie, in ton cu varsta proprietarului, acesta fiind o persoana tanara. Acest lucru poate fi observat cel mai bine in cazul livingului, o incapere care trepideaza de vitalitate si in care s-a pus accent pe culori complementare, precum galbenul, nuantele de albastru si nuantele de verde. Piesa statement din aceasta incapere este reprezentata de fotoliul futurist, creat de unul dintre cei mai cunoscuti designeri italieni la nivel international.

In timp ce culoarea alb, utilizata in designul pieselor de mobilier, transmite o stare de destindere, pardoseala de culoare maro ii confera greutate incaperii, creand un echilibru necesar. Pentru a optimiza spatiul am integrat diningul in cadrul livingului, urmand aceeasi linie cromatica.

In dormitorul principal, in dressing si in cele doua bai am utilizat culori inchise, masculine, precum nuantele de mov, verde, visiniu.

Terasa este caracterizata de non culorile alb si negru, elementul statement si pata de culoare utilizata in designul acestei zone de relaxare fiind reprezentata de lustra turcoaz si ale sale elemente aurii. Designul terasei emana un aer primitor si te imbie la a-ti petrece in aceasta incapere intregul timp liber.

Toate piesele utilizate in aceasta amenajare sunt din portofoliul Noblesse Interiors.

share

Alte Proiecte