fbpx

Casa pentru suflet, Bucuresti – Amenajare interioara in stil eclectic

Arhitectii de interior inSIGN in colaborare cu principalii parteneri, Noblesse Interiors, au lucrat la acest proiect de amenajare de locuinta de lux situata in Bucuresti. Proiectul de casa, denumit "Pentru suflet" este unul complex, designerii studioului de design interior inSIGN realizand proiecte 3D pentru toate incaperile.

Au fost executate proiect 3D living, proiect 3D dining, proiectare 3D hol, proiect 3D dormitor matrimonial, proiect 3D dormitor adolescenta, proiect 3D baie matrimoniala, proiect 3D birou si proiect 3D dressing. A fost realizata o amenajare in stil modern, contemporan, elegant si nobil. Piesele de mobilier au fost alese de la Noblesse Interiors, la fel ca si finisajele.

Designerii studioului inSIGN prefera sa utilizeze in amenajari materiale inovatoare, iar in acest proiect au preferat placari cu Valchromat in dormitorul matrimonial si living , iar pentru tavan s-au folosit  barisol si gips carton. Principalul colaborator, Noblesse Interiors, are in portofoliu peste 300 de furnizori din domeniul mobilierului si placarilor, aici fiind disponibile toate noutatile in materie de design interior si arhitectura.

O provocare a constituit-o amenajarea camerei adolescentei. Aceasta este pasionata de cultura japoneza iar echipa de designeri Studio inSIGN a incercat sa reflecte aceasta pasiune in decorul camerei. Am optat pentru piese din Colectia Sushi si au fost desenate si create piese unicat de catre designerii nostri. Fiind o misiune care trebuie indeplinita cu succes, designerii nostri au creat mai multe variante pentru proiectul 3D al camerei, iar proprietara a optat pentru cea in care predomina nuantele de mov. Intreaga amenajare de lux este unitara si contine piese de o inalta calitate.

share

Alte Proiecte