fbpx

Casa in Berlin - PROIECTE ARHITECTURA - AMENAJARE EXTERIOARA

share

Ne plac provocarile profesionale, iar pentru acest proiect de arhitectura am lucrat cu mare placere. Este vorba de o casa monument istoric, din perioada interbelica, din Berlin pentru care noi am realizat proiectul de arhitectura si restaurare, implicit consolidare. Este o cladire care imbina elemenete tipice arhitecturii germane cu cele neoclasice. Locuinta care este situata intr-un cartier rezidential al Berlinului, cu o puternica incarcatura istorica, a fost vandalizata si distrusa de trecerea anilor. In momentul demararii lucrarilor, fatada casei era plata, fiind lipsita de elemenete decorative.

Pe baza unor documentari temeinice, am demarat procedurile de restaurare si recreere a stucaturilor si a elementelor decorative de pe fatada. De asemenea, conform cerintelor proprietarului, am creat si alte spatii functionale care au rolul sa ii confere si mai mult farmec. De exemplu, am creat o orangerie si o piscina interioara pentru a reflecta si mai bine doleantele beneficiarilor care si-au dorit o resedinta asemenea unui palat, cu un look usor romantic.

In acest moment, echipele noastre lucreaza la implementarea acestui frumos proiect de arhitectura exterioara, iar in scurt timp vom demara si proiectul de design interior.

share

share

Alte Proiecte