fbpx

Casa -Family Project- Amenajare interioara locuinta

Această amenajare de casă a fost realizată de către designerii studioului de design interior inSIGN în Oneşti. Este o amenajare de locuinţă caldă și primitoare, astfel încât toţi membrii familiei să se regăsească şi să se simtă confortabil.

Înainte de a realiza proiectarea 3D, designerii studioului inSIGN au discutat cu proprietarii, au aflat care sunt posibilităţile şi au stabilit care este stilul de amenajare cel mai indicat pentru casă. Au fost efectuate proiecte 3D pentru fiecare încăpere:proiect3 D baie, proiect 3D dining, proiect 3D  living, proiect 3D bucatarie, proiect 3D dormitor matrimonial, proiecte 3D  dormitor oaspeti şi proiect 3D dormitoarele copiilor. Pentru a putea numi "acasă" locuinţa unde vor sta, proprietarii trebuie să simtă că acel spaţiu li se potriveşte perfect.

Arhitectii de interior inSIGN au ales mobilierul, accesoriile, finisajele şi corpurile de iluminat de la principalii colaboratori, , pe care le-au combinat de asemenea manieră încât fiecare cameră este unică în felul său, dar la nivel general formează o compoziţie unitară.

Toate încăperile au fost amenajate cu atenţie si cu mult stil. De exemplu, baile au fost tratate în două teme cromatice, una in care predomină combinaţia de lila cu alb şi o alta bazată pe mixul de alb şi negru. Finisajele şi mobilierul pentru baie au fost luate de la Noblesse Interiors, la fel ca şi sanitarele care fac parte din colecţia Love. Tot de la Noblesse Interiors sunt şi mobilierul pentru dining şi bucataria utilizate in proiectul 3D de amenajare interioara.

Acest proiect se afla in curs de desfasurare, iar in scurt timp veti putea descoperi la noi pe site mai multe proiecte pentru restul incaperilor .

share

Alte Proiecte