fbpx

Casa Cotroceni, Bucuresti - Amenajare interioara in stil clasic

share

Stilul clasic este perfect pentru casele mari unde mobilierul si accesoriile se integreaza perfect si umplu in mod armonios spatiile. Acest stil presupune piese de mobilier din lemn sculptat, tapiserii brodate manual si oglinzi supradimensionate care confera un aer nobil interiorului. Aceasta a fost ideea de la care am plecat atunci cand am demarat amenajarea acestei case.

Am ales piese rafinate, tipice stilului clasic, aflate in armonie perfecta cu placarile din marmura sau cu parchetul intarsiat cu esente rare. Casa are un dining spatios, un living, o bucatarie, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitorul copiilor cu baia sa si un birou pentru cele doua fetite. De asemenea, a fost creat si un birou cu un puternic aer masculin, in stil british, unde proprietarul se refugiaza atunci cand trebuie sa lucreze de acasa. Aceasta incapere a fost tratata diferit de restul camerelor in sensul ca a fost imbracata in boiserie, iar piesele de mobilier sunt din lemn si piele.

Restul camerelor, insa, emana un aer de romantism clasic, inclusiv dormitorul copiilor decorat in tonuri calde, pastelate. Toate piesele de mobilier si accesoriile au fost furnizate de catre principalii nostri colaboratori, Noblesse Interiors si fac parte din gama de lux. Fiecare element a fost ales cu mare grija astfel incat rezultatul sa ii surprinda placut pe beneficiari.

share

share

Alte Proiecte