fbpx

Casa Contemporary Guesthouse - Design interior in stil contemporan minimalist

share

Suntem mandri sa va prezentam unul dintre ultimele noastre proiecte de amenajare, mai exact proiectul 3D de design interior casa pentru living, dining, bucatarie si bai al unei locuinte cu o suprafata generoasa din apropierea Bucurestiului. Deoarece proprietarii sunt persoane deschise, carora le place sa isi invite prietenii acasa pentru a se bucura de intimitatea oferita de acest cadru, am optat pentru un stil contemporan minimalist, pe gustul acestora.

Punctul forte al acestui design interior este compozitia unitara rezultata din proportionarea atenta a suprafetelor.

Proprietarii si-au dorit un design inspirat din natura inconjuratoare, de aceea amenajarea este realizata in mare proportie cu materiale si culori pe care le regasim in natura, precum mobilierul din living care imbraca peretele si in care este incastrat televizorul. Mobilierul dispune de un loc special in care se afla semineul pe lemne, cel mai spectaculos aspect fiind spatiul destinat depozitarii lemnelor, care ne duce cu gandul la cabanele montane.

Diningul este, de asemenea, realizat in jurul elementelor naturale, precum cele trei etajere suspendate pe care se afla ghivecele de flori imbracate in lemn de culoare inchisa si masa din incapere. Mergand pe aceeasi linie cromatica, pentru corpurile de iluminat am utilizat accente aramii, care sa transmita o atmosfera calduroasa si primitoare.

Peretele adiacent celor doua incaperi este realizat din selectii de lemn atent finisate cu insertii metalice.

Deoarece ambele incaperi beneficiaza de o cantitate generoasa de lumina, singurul accent de culoare utilizat in acest design interior pentru living si dining este galbenul ocru pastel.

Bucataria se bucura de foarte multa lumina datorita ambientarii in culori naturale.

Culoarea mahon inspira o atmosfera primitoare si creeaza legatura intre designul bucatariei, terasa, gradina si intreaga amenajare.

Pentru baia principala am abordat o amenajare minimalista, aerisita, in ton cu intreg designul casei.

Produsele utilizate in acest design interior casa fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie.

share

share

Alte Proiecte