fbpx

Casa contemporana in Galati

Un mix de elemente diverse  care, cu multa maiestrie, au fost atent selectionate si imbinate pentru a defini aceasta amenajare interioara- astfel ar putea fi descrisa locuinta din Galati.

Plecand de la un studiu al stilului de viata al proprietarilor si de la lucrurile care ii definesc, am inteles ca cel mai bine este sa adoptam un stil contemporan in amenajarea casei lor. Am realizat un proiect 3D pentru zona de bucatarie, living, dining, bai si dormitor.

Fiecare incapere a acestei locuinte este o adevarata incursiune in lumea designului interior cuprinzand cel putin cate un element statement. Fie ca este vorba de cufere care de fapt sunt dulapuri, de  un pat matrimonial in stil clasic reinterpretat in cheie moderna sau de o chiuveta cu o forma atipica, toate acestea au rolul de a aduce un plus de originalitate si de nonconformism acestei amenajari.

Insa nu doar mobilierul si accesoriile sunt interesante, ci si cromatica. Ne-am jucat cu tonuri pastelate si cu accente de culoare, toate acestea fiind perfect evidentiate de cromatica neutra folosita la unele piese de mobilier.

De altfel, toate produsele din aceasta amenajare, accesoriile si decoratiunile au fost achizitionate de la principalii nostril parteneri, Galeriile Noblesse.

share

Alte Proiecte