fbpx

Casa - Amenajare interioara casa -Art Eclectic

O casa cu o amenajare interioara inovatoare datorita imaginatiei si experientei echipei inSIGN. Un spatiu cu tendinte actuale care emana un aer luxury dat de finisaje lucioase, cu accente aurii, mobilierul de inalta clasa realizate de branduri prestigioase din Italia.

Este locul unde luxul se intalneste cu functionalul, unde piesele de mobilier si accesoriile sunt extrem de rafinat lucrate si adaptate unui stil de viata contemporan. Acest proiect de amenajare interioara pentru o casa situata intr-o zona rezidentiala de lux a Bucurestiului a constat in proiect 3D a tuturor camerelor.

Acest proiect 3D casa include: proiect design  interior living, proiect design interior bucatarie, proiect design interior dining in nuante de lemn wenge cu accente aurii si bleumarin, proiect de amenajare bai intr-un stil modern cu obiecte sanitare si mobilier din colectia Love de la Noblesse Interiors, folosindu-se ceramica de lux si marmura intarsiata, proiect design interior pentru dormitor matrimonial de la brandul Smania disponibil prin partenerul nostru, proiect de design interior in stil clasic pentru dressing. Acest proiect de design interior pentru casa este un proiect in curs la care designerii de la inSIGN realizeaza proiectarea si pentru celelalte spatii de locuit.

Acest proiect de design interior pentru casa este un proiect in curs la care arhitectii de interior inSIGN realizeaza proiectarea si pentru celelalte spatii de locuit.

share

Alte Proiecte