fbpx

Camera hotel Radisson Blu: design interior in stil contemporan

share

Design interior camera hotel

Una dintre cele mai provocatoare colaborari ale studioului inSIGN este cea cu proprietarul cladirii in care functioneaza hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Echipa inSIGN a dezvoltat noul concept pentru camere, fiind studioul ales de catre proprietar dintre mai multe studiouri nationale si internationale intrate in competitie pentru realizarea proiectului.

Noul concept este apreciat deja la nivel international, proiectul fiind pe shortlist la "The International Hotel & Property Awards 2020.

De proiect s-au ocupat indeaproape designerii si arhitectii de interior inSIGN, care, printr-o comunicare excelenta cu clientul, au inteles nevoile si dorintele acestuia. Acest proiect de amenajare camera hotel a fost realizat prin incorporarea tuturor cerintelor de ordin estetic si functional.

Procesul de selectare

Alegerea celui mai bun studio de design interior pentru acest proiect s-a realizat pe baza unei preselectii, in care au concurat studiouri nationale si internationale puternice. Studioul inSIGN a fost ales datorita conceptelor creative si inovatoare pe care le-a propus, impreuna cu un proiect 3D cu imagini foto realiste.

Punctul de plecare in realizarea acestui proiect de design interior pentru camera hotel l-a constituit manualul de branding impreuna cu un concept creativ , in acord cu tendintele actuale in designul interior. Designerii si arhitectii de interior inSIGN au realizat randari 3D de inalta calitate tehnica.

Stil contemporan cu accente luxury

Pentru conceptul camerelor, specialistii inSIGN au ales stilul contemporan cu accente luxury, acestea din urma fiind inserate in design prin elementele piele cognac si accentele de cupru.

Amenajare camera hotel

Produsele propuse in acest proiect de design interior provin de la principalul partener si furnizor al studioului inSIGN, si anume Noblesse Interiors.

Echipa inSIGN a optat pentru un stil contemporan cu accente luxury pentru ca noua amenajare sa se integreze in conceptul mai larg de design, unde accentul este pus pe elemente decorative in trend, elegante si functionale.

Elemente de decor

Mobilierul este custom made Noblesse Interiors. Fototapetul de pe peretele din spatele patului a fost realizat de echipa inSIGN in colaborare cu fotografi profesionisti din portofoliul Fusion Arts -  agentia de arta a Noblesse Group International.

Tablourile abstracte si elementele artistice au fost create tot de artistii Fusion Arts.

Alte materiale utilizate in acest proiect: luxury vinil tyles, finisaj marmura Borghini White, placi printate cu imagini din Bucuresti (baie), MDF lux, finisaj Glossy Dark, Wood Essence (culori: dark wook, makassar).

Proiect de amenajare pentru baia camerei de hotel

Echipa inSIGN realizeaza proiecte 3D hoteluri, amenajari camere hotel, proiecte de design interior receptii, lobby-uri si lounge business-uri, sali de evenimente hotel, spa-uri etc. Cu alte cuvinte, gestioneaza complet orice tip de proiect HoReCA, de la proiectare, stabilire bugete, la urmarire santier si oferirea produsului "la cheie".

PROIECT

Alte Proiecte