fbpx

Camera hotel, Bucuresti - Design interior stil loft industrial newyorkez

share

Proiectul dezvoltat de Studio Insign a constat in amenajarea unei camere dintr-un hotel situat pe locul unei foste fabrici. Designul camerei este reprezentativ pentru aspectul general al hotelului, stilul utilizat in amenajarea acesteia fiind loft industrial newyorkez.

In cadrul acestui proiect am optat pentru un panou metalic magnetizat, pozitionat pe peretele de caramida proiectat in stil industrial, pentru ca rafturile si casetele sa poate fi asezate in orice tip de configuratie dorita de client, in functie de necesitati. Amenajarea este realizata in stil masculin, deoarece publicul tinta al acestui hotel este reprezentat de barbati din mediul business, in proportie de 70%.

Caramida este un element reprezentativ foarte folosit in proiectul de arhitectura exterioara a cladirii, adusa in interior, dar intr-o forma reinterpretata si de culoare alba pentru a crea spatii mai luminoase.

Nuantele folosite sunt de gri, tonuri de alb si accente de galben, pentru a da caldura spatiului, intalnite in corpurile de iluminat, pernite decorative si decoratiuni. Materialele folosite sunt lemnul de frasin natur utilizat in mobilierul personalizat, metalul negru, parchetul masiv de culoara alba, tip dusumea, cu fibra lemnului vizibila, caramida alba, care imbraca peretii, toate acestea creand o camera primitoare tip loft industrial-modern.

Odata cu redecorarea camerei, s-a realizat si modernizarea instalatiilor, deoarece clientul a optat pentru BMS (building management system). Toate aparatajele din camera au fost centralizate intr-o tableta de comanda prin care se pot controla toate functiunile camerei (scenarii de lumina, temperatura, aer conditionat, ventilatie, muzica, TV).  Astfel, am combinat tehnologia inalta si eleganta, cu un concept de design interior bazat pe elemente naturale, obtinandu-se un tip de camera perfect adaptat stilului urban, actual si reprezentativ pentru arhitectura hotelului.

Succesul acestui proiect s-a datorat si colaborarii de exceptie cu proprietarii, implicati in proiect, care au transmis foarte clar asteptarile si stilul dorit in amenajarea hotelului.

Toate produsele din aceasta amenajare au fost furnizate de catre Noblesse Interiors, parte din Noblesse Group International.

share

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

VIDEO

Filmare video a proiectului implementat.

share

Alte proiecte