fbpx

Caffee Lounge La Fiesta Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda - Design interior stil modern

SHARE

Am conceput un proiect de caffee- lounge pentru amplul nostru proiect Hotel Salis. Aceasta este situat la ultimul etaj al frumoasei cladiri, iar clientii vor avea posibilitatea sa admire orasul de la inaltime. Perspectiva oferita in combinatie cu designul interior al acestui spatiu sporesc confortul clientilor.

Pentru amenajarea acestui spatiu am ales piese de mobilier din plexiglass care confera un look contemporan si modern acestei amenajari, in combinatie perfecta cu structura barului, corpurile de iluminat su numeroasele suprafete vitrate. Pentru ca aceasta zona de lounge a fost amenajata pe terasa superioara a hotelului, am preferat ca acoperisul sa fie realizat din sticla, la fel ca si peretii.

Astfel, "La Fiesta" beneficiaza pe timpul zilei de lumina naturala, iar seara este create o atmosfera speciala cu ajutorul sistemelor de iluminat special concepute.

Piesa centrala a acestei amenajari o constituie barul de dimensiuni mari, care se afla in mijlocul incaperii, astfel avand acces facil la el oricare dintre oaspeti. Pentru ca stim cat de important este confortul si starea de spirit a tuturor celor care trec pragul hotelului Salis, am creat si o zona de entertainment unde in fiecare seara va canta live un band.

Hotelul Salis va fi inaugurat in luna iunie a acestui an, in momentul de fata proiectul fiind in stadiul de implementare.

SHARE

SHARE

VIDEO

SHARE

Alte Proiecte