fbpx

Cafenea Chateau de France - Design interior in stil vinoteca

Proiectul designerilor din cadrul studioului de design interior, Studio Insign, intitulat Cafenea Chateau de France reconstituie atmosfera unei vinoteci tipice unui castel francez. Provocarea acestui proiect a constat în conceperea unei amenajări la subsolul unei clădiri cu o configuraţie complicată din Otopeni - Da Vinci Building.

Prin utilizarea pieselor de mobilier şi a finisajelor, designerii Studio Insign au reuşit să surprindă esenţa amenajării şi să confere spaţiului eleganţă, dar şi un aer cozy, primitor. Bufetele tipice destinate depozitării vinurilor sunt achiziţionate de la principalii colaboratori, Galeriile Noblesse şi sunt realizate din lemn natural, lucrate manual. Acestea au fost lucrate după tehnici de prelucrare a lemnului vechi de sute de ani.

Pentru a crea o atmosferă cât mai originală, pereţii din piatră au fost trataţi astfel încât să arate ca şi cum tencuiala din anumite zone să arate ca şi cum ar fi fost afectată de trecerea timpului. Podelele au fost placate cu ceramică din teracotă în stil. În proiectul 3D de amenajare cafenea, designerii Studio Insign au propus viţă de vie sălbatică, element ce aduce un plus de viaţă decorului. Aceasta urcă pe stălpii de susţinere şi marchează casa liftului.

share

Alte Proiecte