fbpx

Bistro toscan - Amenajare interioara in stil rustic

share

Acest proiect de amenajare interioara restaurant realizat de catre designerii Studio Insign vine in continuarea proiectului de amenajare interioara cafenea Chateau de France. Aceasta noua zona cuprinde elemente rustice combinate cu cele toscane, iar designerii Studio Insign au acceptat provocarea de a crea o amenajare atipica pentru subsolul unei cladiri de birouri. Mobilierul din fier forjat si din lemn de stejar a fost achizitionat de la colaboratorii nostri, Noblesse Interiors.

Pentru a recrea atmosfera unui bistro in stil toscan, designerii Studio Insign au optat sa foloseasca in proiectul 3D de amenajare interioara restaurant teracota din colectia Il Pavimento, de asemenea, tot de la Noblesse Interiors.

Starea de bine este influentata de decor, tocmai de aceea designerii cu experienta din cadrul Studio Insign au decis sa creeze un spatiu in care oricine sa evadeze din cotidian si sa se simta ca si cum s-ar afla intr-un restaurant tipic din Italia.

Pe peretii tratati ca si cum ar fi fost marcati de trecerea timpului, au fost aplicate fresce incadrate de ferestre false. Pentru a respecta tema aleasa, pentru tavan au fost alese grinzi false din stejar masiv. Piesele de rezistenta pot fi considerate dulapurile pentru vin din colectia Taverna Bar, speciale pentru vinoteci, fiind ideale pentru expunerea sticlelor de vin de colectie.

Designerii Studio Insign demonstreaza, inca o data, prin realizarea acestei amenajari ca pot surprinde esenta fiecarui proiect, indiferent de stil si ca pot surprinde in mod placut proprietarii. Experienta, profesionalismul designerilor si produsele de cea mai buna calitate alese de la Noblesse Interiors si-au spus cuvantul, iar amenajarea interioara este una reusita, care surprinde prin claritatea liniilor si prin grija pentru detalii.

share

share

VIDEO

share

Alte Proiecte