fbpx

Biblioteka Hub - Palatul Noblesse Bucuresti

SHARE

Amenajare interioara stil modern industrial

Biblioteka - Hub este un loc de inspiratie si documentatie, un spatiu dedicat cursurilor, conferintelor, workshop-urilor, trainingurilor, intalnirilor de brainstorming si, nu in ultimul rand, evenimentelor.

Biblioteka - amenajare cladire monument istoric

Aceasta se afla la subsolul si demisolul Palatului Noblesse, o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile arhitectului Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din Bucuresti. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului.

Desi a avut mai multi proprietari si a fost abandonata in perioada 1989-2012, s-a pastrat intr-o stare buna, elementele originale (tamplaria interioara, stucaturile si sobele) nefiind distruse de trecerea timpului. Spatiul in care se afla Biblioteka Hub a fost complet readus la viata prin realizarea unor lucrari importante de consolidare, subzidire, restaurare si amenajare intr-un stil industrial design.

Spatiul reprezinta un concept urban, unde stilul industrial se impleteste cu cel design. Toate produsele folosite la designul Bibliotecii - Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, placile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari si renumiti producatori de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Interiors, lider in amenajarile interioare de lux.

Biblioteka - Hub are doua incaperi. O camera principala si o camera secundara ce serveste drept spatiu de bar, pentru partea de catering. Suprafata utila are 56 mp. Suportul logistic oferit este de cea mai inalta calitate, sala fiind prevazuta cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet wi-fi și sistem de sonorizare performant.

Aceasta dispune de 2 intrari, una din interior si una din exterior, aceasta ducand direct catre terasa Palatului Noblesse, un spatiu generos si relaxant.

SHARE

evenimente

Biblioteka - Hub este locul preferat pentru socializare.

SHARE

workshop-uri

Workshop-uri @ Biblioteka - Hub.

SHARE

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

SHARE

finalizat

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

SHARE

VIDEO

Filmare video a proiectului implementat.

SHARE

Alte proiecte