fbpx

Apartament studio Brasov: design interior in stil modern

share

Printre cele mai noi proiecte de design interior se numara si acest apartament tip studio pe care vi-l prezentam astazi si care face parte dintr-un ansamblu rezidential nou din Brasov: Dynamic Residence.

Apartamentul se compune din living si bucatarie in regim open-space, ce include o mica zona de dining, dormitor si baie. Echipele inSIGN si Noblesse Interiors au creat un proiect de design interior in stil modern care sa fie reconfortant pentru viitorii utilizatori.

Specialistii nostri au eliminat monotonia data de peretii albi prin introducerea de finisaje decorative de efect, cum ar fi tapetul cu influente tropicale care acopera peretele din spatele canapelei, si suprafetele finisate cu vopsea lavabila colorata de pe peretele opus.

Schema de culori prezenta in living se continua si in bucatarie, mai exact nuantele de la tapet si in zona de TV se regasesc in bucatarie la mobilier si accesorii.

Dormitorul ne intampina cu o atmosfera relaxanta, creata cu ajutorul culorilor temperate utilizate la tapet si textile si unele finisaje, cum ar fi parchetul din lemn, finisaj stejar care confera spatiului un look natural si reconfortant.

Produsele utilizate in acest proiect de design interior pentru apartament tip studio fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte