fbpx

Apartament Reflexions - Design interior in stil modern

share

Ne propunem ca fiecare proiect de design interior apartament pe care il realizam sa reflecte personalitatea proprietarului, de aceea am creat o amenajare apartament in stil modern. Acesta si-a dorit o mai buna utilizare a spatiului de aceea i-am propus sa recompartimentam incaperile, realizand astfel o rocada intre bucatarie si dormitor.

Livingul si biblioteca din acest design interior apartament se afla intr-un open space in care am utilizat tonuri pamantii si decoratiuni aurii care sa ii confere incaperii un aer luxury.

Am optat pentru doua masute si un raft de perete din sticla deoarece am dorit sa cream senzatia unui spatiu mai mare, mai generos, datorita transparentei celor trei piese de mobilier.

Tavanul este realizat cu ajutorul unor benzi luminoase menite sa creeze o ambianta calda si intima.

Am unit diningul cu bucataria datorita spatiului redus avut la dispozitie si am creat o atmosfera primitoare, un spatiu vintage cu accente contemporane, utilizand in continuare tonurile pamantii pe care le regasim in mobilier, in podea, precum si in jocul de faianta si pe peretii varuiti, alaturi de accentele albastre de culoare ale scaunelor.

In dormitor patul cu tablie inalta este piesa statement a incaperii, reprezentand accentul de culoare care confera personalitate spatiului. Corpurile de iluminat suspendate care strajuiesc patul dispun de o dubla functionalitate, avand atat rolul de a lumina cat si rol decorativ, reprezinta un alt element aparte utilizat in camera de noapte.

Din nou am dorit sa cream o ambianta intima si am optat pentru benzi luminoase pe care le-am montat pe tavan.

Am creat doua spatii destinate dressingurilor, unul dintre acestea fiind utilizat si pentru depozitare.

In hol cuierele dispun de dubla functionalitate, deoarece pot fi folosite si ca oglinda. Atat in hol cat si in living am utilizat corpuri de iluminat din aceeasi colectie, pentru a conferi unitate intregului spatiu amenajat.

In baia mare am utilizat scafe perimetrale deoarece am dorit sa cream o atmosfera intima prin intermediul luminii indirecte albastre.

In baia mica am abordat un design masculin si am ales culoarea bleumarin ca accent de culoare pentru pereti.

Produsele utilizate in acest design interior apartament fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie.

share

share

Alte Proiecte