fbpx

Apartament pe malul marii - Amenajare interioara in stil eclectic

Acest proiect este unul special, deoarece apartamentul pentru care am realizat amenajarea este situat pe malul marii. Proprietarii si-au dorit o amenajare in care sa se simta confortabil, care sa ii reprezinte si sa iasa in evidenta.

In ceea ce priveste stilul de amenajare, proprietarii au spus ca le place stilul clasic, dar ca isi doresc ca in locuinta lor sa existe elemente moderne, de aceea designerii Studio Insign le-au creat un proiect 3D pentru casa in stil eclectic, stilul care imbina fericit farmecul clasicului cu simplitatea liniilor moderne.

Livingul si diningul sunt amenajate elegant, uimind prin alaturarea pieselor de mobilier moderne care poarta semnatura Patriciei Urquiola cu cele clasice.

Designerii Studio Insign au conceput proiectul 3D pentru baia matrimoniala, bucatarie si baia de oaspeti, fiecare spatiu iesind in evidenta prin alaturarea fericita a pieselor de mobilier si a accesoriilor.

Am ales pentru dormitorul apartamentului un stil eclectic, o combinatie intre clasic si contemporan, mizand pe culorile pamantii pentru a crea o ambianta linistitoare.

Baia matrimoniala are un aer maiestuos conferit de lampadarul cu o forma inedita, din inox si sticla securizata, fara a fi insa supraincarcata.

Baia de oaspeti a fost tratata in mod fericit de catre designerii Studio Insign care au reusit, in ciuda dimensiunii reduse ale acesteia, sa o faca sa para mult mai mare.

Bucataria este, deja, unul dintre spatiile preferate de cei doi beneficiari datorita atmosferei romantice pe care o emana.

Toate produsele au fost achizionate de la principalii parteneri ai Studio Insign, Noblesse Interiors.

share

Alte Proiecte