fbpx

Apartament Orhideea, Bucuresti - Design interior in stil eclectic

Fiecare persoana viseaza la casa perfecta, iar cu ajutorul nostru acest vis devine realitate. La fel s-a intamplat si cu o tanara care a cumparat un apartament nou in Bucuresti si care si-a dorit o amenajare care sa o reprezinte: sa fie tinereasca si in acelasi timp, eleganta. Noi am ascultat cu atentie dorintele ei si am gasit solutiile perfecte.

Am optat pentru un stil eclectic, care combina eleganta clasica si farmecul pieselor de design, alegand mobilier adecvat de la partenerii nostri, Noblesse Interiors. Din punct de vedere cromatic, ne-am dorit o amenajare suava, ca atare am combinat tonurile pale de bleu cu crem si alb.

Apartamentul are doua camere, una fiind open space, iar acest lucru ne-a permis sa realizam un proiect 3D unde am integrat bucataria, dining, living si o zona de birou, cealalta camera devenind dormitor.

Fiecare detaliu a fost gandit astfel incat apartamentul sa fie functional, toate spatiile sa fie bine delimitate si nu in ultimul rand sa fie elegant. Efectul a fost cel scontat, proprietarei placandu-i propunerile noastre foarte mult.

Am finalizat amenajarea interioara a apartamentului si se poate vedea cu usurinta ca au fost respectate planurile initiale 3D. Proprietara este foarte incantata de noua sa locuinta care simte ca o reprezinta in totalitate.

Universul creat de noi a devenit oaza sa de liniste. Mixul cromatic respecta trendurile actuale in designul interior, iar combinatia de materiale textile simple sau cu pattern-uri completeaza frumos intreaga amenajare.

Open space-ul a fost impartit in zone utile si elegante delimitate doar cu ajutorul mobilierului, iar dormitorul este un spatiu intim si feminin.

Produsele utilizate in acest design interior fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Interiors.

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

share

Alte Proiecte