fbpx

Apartament la malul marii, Mamaia - Amenajare interioara in stil clasic

Designerii Studio Insign au proiecte in toata tara, fiecare dintre acestea avand un anumit specific. Acest apartament este situat la malul marii, in Mamaia si este de dimensiuni generoase. Proprietarii au apelat la biroul de design interior, Studio Insign, pentru a fi siguri ca amenajarea noii locuinte va fi pe placul lor, ca le va reprezenta stilul de viata si hobby-urile.

Fiind o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, designerii Studio Insign au identificat cel mai indicat stil de amenajare pentru cuplul constantean si au realizat propunerile 3D pentru bucatarie, baie, dormitorul proprietarei, cel matrimonial, baia aferenta si baia pentru oaspeti, urmand ca in viitorul apropiat sa finalizeze proiectele 3D pentru toate incaperile casei.

In proiectul 3D pentru bucatarie designerii Studio Insign au mizat pe o amenajare aerisita, creand, in acelasi timp o atmosfera primitoare. Au fost folosite produse de la Galeriile Noblesse, principalii parteneri ai designerilor de la Studio Insign. De la acelasi furnizor au fost luate si piesele pentru restul incaperilor, fiecare dintre camere fiind unic, dar pastrandu-se anumite elemente care sa confere o unitate intregii amenajari.

Proiectul 3D pentru dormitorul de oaspeti a fost creat respectand dorintele proprietarei, mai precis sa cuprinda nuante diafane de mov, lila si crem. Si-a dorit ca zona aceasta a casei sa poarte o amprenta feminina, tocmai de aceea designerii au optat pentru mobilier de la CorteZari, adus in exclusivitate in Romania de catre Galeriile Noblesse.

Liniile sinuase ale mobilierului, jocurile de culori si combinatiile fericite ale tuturor pieselor si a accesoriilor fac ca acest apartament sa fie o adevarata oaza de liniste si fericire pentru proprietari. Aceasta este singura zona clasica din locuinta, celelalte incaperi fiind amenajate intr-un stil modern.

Designerii Studio Insign au creat doua propuneri 3D pentru dormitor, ambele fiind pline de culoare, aducand vara in interiorul casei. In acelasi ton a fost conceput si proiectul 3D pentru baie, iar produsele au fost achizitionate de la Galeriile Noblesse. Acest proiect se afla in curs de implementare si in scurt timp va fi finalizat.

Echipa Noblesse Group International acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

share

Alte Proiecte