fbpx

Apartament Kiseleff, Bucuresti - Amenajare interioara in stil modern

Ne place ca fiecare spaţiu pe care îl amenajăm să surprindă exact stilul de viaţă al proprietarului, caracterul acestuia şi pasiunile.  Una dintre ultimele noastre realizări este un apartament de lux din zona Kiseleff din Bucureşti , decorat în stil minimalist.

Proprietarul şi-a dorit mobilier de cea mai bună calitate, modern, simplu, dar care atrage atenţia prin liniile perfecte, prin designul fiecărei piese. Am găsit toate acestea la principalul nostru furnizor, Galeriile Noblesse, de la care am achiziţionat şi corpurile de iluminat, tapetul şi covoarele.

Am realizat proiectul 3D de design interior pentru birou si pentru living, pentru fiecare dintre camere  fiind creat un concept aparte. Spaţiile,deşi sunt în stil minimalist, cunoscut pentru ideea de austeritate imprimată de lipsa accesoriilor, sunt primitoare pentru că am utilizat din punct de vedere cromatic doar nuanţe calde, iar piesele de mobilier, create de mari designeri de talie mondială sunt impresionante şi foarte comode.

Chiar dacă stilul minimalist presupune simplitate, noi l-am reinterpretat şi l-am adaptat unui stil de viaţă contemporan.

share

Alte Proiecte