fbpx

Apartament Herastrau - Amenajare interioara in stil eclectic

Am inclus in portofoliul Studio Insign un nou proiect amenajare apartament, colaborare care ne-a incantat in mod deosebit, dat fiind simtul estetic aparte al beneficiarilor. Cand arta si pasiunea pentru frumos se intalnesc, rezultatul este cuceritor, cum este si cazul de fata, cu proprietari mari colectionari de arta. Dorinta lor a fost sa incorporam firesc in decor piesele valoroase pe care le detin. Covoare de matase, tablouri si oglinzi, statuete si masute de accent innobileaza amenajarea in stil ecletic.

Spatiul a fost amenajat de catre designerii Studio Insign, Diana Popescu si Petru Bolboceanu. Pentru living, echipa noastra a ales piese de mobilier statement sub semnatura #Fendi, #Brabbu, ca sa amintim doar cateva dintre celebritatile din decor. Remarcabil este covorul din matase din colectia familiei, de la ale carui arabescuri plecand, designerul nostru a optat pentru paleta coloristica bordeaux, smarald si ocru. Statuetele au fost aduse in atentie cu ajutorul piedestalurilor #Eicholtz. Canapeaua poarta inconfundabila amprenta #Poltrona si este extensibila. Aceasta ocupa locul principal, insotita de bancheta plina de voluptate si de fotoliile cu atitudine impozanta.

Demifotoliile din imagine fac parte din portofoliul Moroso si stimuleaza imaginatia prin asocierea rosului cu albastru, precum si prin silueta novatoare. Barul care le flancheaza in partea stanga prezinta aceeasi nota modernista.

Scaunele si barul au in comun accentele metalice lucioase, care le grupeaza intr-un tot unitar, ansamblul de entertaining. Si aici superbul covor al proprietarilor a constituit punctul de plecare in alegerea nuantelor si formelor. Colegii nostri au lucrat atat de atent si minutios, incat s-au gandit inclusiv la preluarea unui detaliu decorativ din covor pentru corpurile de iluminat.

In dining, designerii Studio Insign au compus o atmosfera somptuoasa, dar cordiala, prin imbinarea marmurei cu lemnul, principii in opozitie, rece-cald. Pata de culoare, oranj solar, aduce si mai multa caldura, dar si individualitate spatiului.

Trecem aici in revista si profilele, respectiv ancadramentele care, dincolo de a asigura tranzitia dintre tavan si perete, personalizeaza si scot in evidenta eleganta amenajarii.

In bucatarie, se face remarcat blatul din marmura cu amprenta tigrata de la #NeroPortoro. Negrul si ocrul fac un frumos si inedit cuplu pentru destinatia spatiului. Bucataria este complet utilata, inventiva fiind aici solutia gasita pentru incastrarea frigiderului dublu si a centralei in spatele usilor de dulap. Pardoseala practica a fost comandata de la #Aparici, dar joaca totodata un insemnat rol ornamental.

Ce vedeti in imagine nu este un tapet, ci o poarta catre un sanctuar. Tapetul adauga profunzime incaperii, iar culorile temperate induc o stare de linsite. Mobilierul atat de bine integrat pare a fi absorbit cu totul in acest decor fabulos.

Dormitorul matrimonial a fost decorat ca o veritabila oaza de relaxare. Tusele exotice sunt nuantate. Le semnaleaza tapetul cu motiv botanic, nici strident, nici sfios. De asemenea si corpurile de iluminat ce trimit cu gandul la o escapada intr-un safari: in stanga avem un palmier, in dreapta un elefant.

Rozul pudrat, desi inocent, delicat, are o mare putere de seductie, atat de inedita este prezenta lui. Si in aceasta camera se regasesc obiecte din colectia proprietarilor. Este vorba despre covor si oglinda, cu design coordonat. Usile dressingului sunt confectionate din sticla cu finisaj bronz si transmit grandiozitate. Li se alatura draperiile din catifea de un verde smarald magnetizant.

Trecem repede in revista faimoasele branduri gazduite aici: corpurile de iluminat #Eicholtz, demifotoliul #Moroso, mobilierul #Cantori, tapetul #WallandDeco.

Cat priveste baia matrimoniala, starea pe care o insufla este de SPA privat, la discretia proprietarilor 24/7. Tapetul special pentru o incapere cu umezeala continua scenariul vegetal din dormitor. Culorile molcome induc o stare de bine si deconectare. Lavoarul dublu este suspendat, oglinzile sunt fatetate in unghiuri variate, gresia are profil repetitiv 3D cu efect de marire a spatiului. Pe scurt, un adevarat rasfat vizual, care se adreseaza tuturor simturilor.

Incheiem aici vizita in apartamentul din Herastrau al acestor fini iubitori de obiecte de arta, muzele care au inspirat la fiecare pas. Daca si tu iti doresti un camin care sa te reprezinte si in care sa te simti cu adevarat la tine acasa, poti apela cu entuziasm la serviciile colegilor nostri.

Produsele utilizate in acest design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte design interior hotel si proiecte design interior case istorice, design interior apartamente, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

share

Alte Proiecte