fbpx

Apartament Elegant Nordic Style, Bucuresti - Design interior in stil nordic

share

Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat recent proiectul 3D de design interior pentru un apartament spatios situat in zona Pasajul Marasesti, Bucuresti. Am optat pentru un stil nordic, minimalist si modern, care sa reliefeze cat mai precis gustul proprietarilor si care sa vina in intampinarea nevoilor acestora.

Punctul forte al acestui design interior este fluiditatea spatiului creata, datorita compartimentarii foarte bine gandite a fiecarei incaperi si aranjarii in spatiu a fiecarui element de design.

Intreaga amenajare este realizata in jurul finisajelor mate, pentru a-i conferi un plus de eleganta si stil.

Livingul este amenajat in stil nordic, minimalist, datorita accentelor de lemn natur ale mobilierului utilizat, iar modelul natural al tapetului completeaza designul, adaugandu-i un rafinament aparte. Amenajarea este adusa la viata si improspatata cu ajutorul accentelor de culoare pe care le regasim in perne si in covor.

Baia este realizata cu pereti din beton, in stil minimalist, in non culorile alb si negru, designul sau fiind completat de accentele metalice ale accesoriilor.

In bucatarie am optat in continuare pentru un design minimalist, completandu-l cu accente de culoare, precum albastrul pastelat al scaunelor. Suportul usii glisante de sticla care desparte livingul de bucatarie este incastrat in peretele lateral din stanga, astfel incat la deschidere, usile se retrag in interiorul peretelui.

Elementul surpriza este reprezentat de tabla de scris, realizata cu ajutorul unei vopsele speciale, conceputa special pentru fiica mica a proprietarilor.

Atat in baie cat si bucatarie am optat pentru un model de ceramica reliefata mata, care sa confere incaperilor un rafinament aparte.

In dormitorul matrimonial am ales un pat gri din textil acompaniat de o frumoasa tablie din lemn cu paneluri capitonate, realizata in tonuri neutre. Am incorporat leduri in jurul tetierei pentru a crea o atmosfera intima si placuta.

Corpurile de iluminat suspendate de la Flos creeaza, de asemenea, o atmosfera primitoare si inlocuiesc clasicele veioze, economisind spatiul de pe noptiera. Acestea au rolul si de a crea senzatia de alungire a incaperii.

Intregul design al acestui dormitor a fost creat in jurul esentelor de pamant si al tonurilor de gri, completate de albul regasit in mobilier, folosit cu scopul de a deschide si de a oferi luminozitate incaperii.

Oglinzile fatetate de deasupra comodei au rolul de a crea spatialitate.

In dormitorul fetitei am creat o atmosfera jucausa cu ajutorul literelor volumetrice de pe perete. Am utilizat accente de culoare roz pentru a insufleti spatiul, vizibile la mobilier, la literele volumetrice si in covorul cu buline, alaturi de nonculoarea alb, cu rolul de a deschide si de a lumina incaperea.

Biblioteca care incorporeaza atat un birou cat si un dulap a fost adaptata la nevoile copilului.

Designul biroului este realizat cu nuante de gri si accente de culoare bleu. Am utilizat tapet pe unul dintre pereti pentru a conferi personalitate spatiului. Am creat o atmosfera cozy cu ajutorul texturilor regasite in mobilier si in decoratiuni.

Din nou, am folosit nonculoarea alb, regasita la dulapul ce incorporeaza o zona de minibiblioteca, ce are rolul de a lumina incaperea.

In hol am utilizat cuiere si corpuri de iluminat pamantii cu rol decorativ completate de accentele verzi de culoare regasite in pouf, creand astfel o ambianta care emana naturalete.

Pantofarul alb pozitionat pe perete vine in continuarea acestuia, creand senzatia de fluiditate a spatiului, iar oglinzile din compozitia sa au rolul de a crea spatialitate.

Produsele utilizate in acest design interior apartament fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte