Apartament Dream Home - Amenajare interioara de lux in stil contemporan

Cu toţii ne imaginăm cum va arăta casa perfectă, cum ne-ar plăcea să fie fiecare piesă de mobilier, dar uneori, din diferite motive, visele nu se transformă în realitate şi amenajarea locuinţei este cu mult diferită faţă de ce ne doream. Există, însă, şi cazuri în care visele devin realitate.

Designerii studioului de design interior Studio Insign au reuşit să transpună în realitate dorinţele proprietarei şi să transforme o garsonieră de dimensiuni medii într-o adevărată "dream house".

Au compartimentat cu atenţie spaţiul de care dispuneau şi au încercat să se desprindă de tiparele bine-cunoscute. Fiind o casă pentru o tânără care locuieşte singură, fiecare zonă din garsonieră a fost amenajată astfel încât să o reprezinte.

S-a optat pentru un stil ce poartă amprenta timpului, un retro modern care sensibilizează prin accentele cromatice diafane. Liniile curbe, eleganţa şi charmul emanate de aceasta locuinta te fac pur si simplu sa te indragostesti de acest spatiu de vis.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.