fbpx

Apartament de pe splai, Bucuresti - Amenajare interioara in stil nordic

share

Echipa de designeri si arhitecti Studio Insign a finalizat recent proiectul 3D de design interior pentru un apartament de pe Splaiul Independentei, din Bucuresti. Stilul ales pentru amenajarea acestui apartament este nordic, cu influente industriale in proiectarea dormitorului, intreg spatiul fiind folosit pentru a crea camere inteligent organizate, datorita suprafetei de dimensiuni reduse.

Living-ul este un open space generos si include zona de dining si bucataria, in cadrul caruia am ales piese de mobilier de designer, din materiale usor de intretinut si foarte confortabile, care sa creeze o locuinta cozy si functionala.

Te intrebi cum recunosti stilul nordic?

In open space-ul ce include living-ul, dining-ul si bucataria cadrul nordic este alcatuit din alaturarea mai multor elemente de design precum placajul de lemn din spatele televizorului, corpurile de iluminat realizate din lemn, covorul si pernele din lana in alb si negru, pouf-urile din textil si din piele de vitel cu picioare de lemn, masutele si scaunele albe cu picioare care imita culoarea lemnului si nu in ultimul rand parchetul care da senzatia de lemn nefinisat.

Din punct de vedere cromatic, am ales tonuri reprezentative pentru stilul nordic, de gri si de bej, completate de culoarea alb pe care o regasim in articolele de mobilier si care confera luminozitate spatiului.

In dormitor stilul nordic se imbina cu o tenta industriala reprezentata de peretele din caramida vopsita in culoarea alb, pe care este suspendat televizorul si care creeaza senzatia de spatiu.

Si aici am optat pentru aceeasi paleta cromatica, reprezentativa pentru stilul nordic, menita sa confere luminozitate incaperii.

Produsele utilizate in acest design interior apartament fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie.

share

share

VIDEO

share

Alte Proiecte