fbpx

In Mamaia: apartament cu 2 camere in stil modern

share

Echipa noastra de designeri a raspuns provocarii de a realiza un proiect de amenajare apartament cu doua camere din Mamaia care face parte dintr-un ansamblu rezidential nou. Obiectivul specialistilor nostri a fost de optimizare a spatiilor interioare, dat fiind suprafata restransa a apartamentului.

Apartament Mamaia – stil modern

Specialistii nostri s-au inspirat din peisajul marin in realizarea acestui proiect de amenajare apartament. Astfel, au introdus culori, motive si simboluri marine in design, alese astfel incat sa compuna o atmosfera reconfortanta, care sa induca ideea de vacanta si relaxare.

Aria de zi este compartimentata in regim open-space si contine toate utilitatile care sa asigure confort utilizatorilor. Elementele din decor inspirate de mare sunt tablourile din living si suprafata acoperita cu tapet.

Apartament Mamaia – influente marine

Influenta marina este mai pronuntata in dormitor si poate fi remarcata indeosebi la nivelul culorilor: diverse tonuri de albastru, alb, nisipiu. Atmosfera marina este creata si cu ajutorul vopselei decorative care acopera peretele din spatele patului.

Designerii si arhitectii de interior Studio inSIGN realizeaza proiecte de amenajari spatii rezidentiale, dintre care amenajari apartamente, amenajari case, restaurare si amenajare case vechi, amenajari office-uri si sedii de companie, amenajari spatii comerciale si HoReCa.

share

share

Alte Proiecte