fbpx

Apartament cu 2 camere in Mamaia - stil contemporan

share

In amenajarea unui interior inspiratia poate veni de oriunde: de la un obiect, un loc sau un peisaj fascinant. Inspirati de localizarea apartamentului – aproape de malul marii, designerii si arhitectii de interior inSIGN au ales pentru acest apartament materiale naturale si culori care se regasesc in natura.

Apartamentul face parte din ansamblul Residence Savoy din Mamaia, detine o suprafata de 60 de mp si se compune din doua camere. Compartimentarea in regim open-space a permis specialistilor nostri sa creeze un decor unitar, cu o trecere fluida de la o functiune la alta.

Echipa inSIGN a ales stilul contemporan cu influente luxury, redat in decor cu ajutorul produselor din portofoliul Noblesse Interiors. La nivel de finisaje, regasim piatra naturala in combinatie cu lemn, intr-o cromatica ce porneste de la nuante calde, pamantii, precum maro, si pana la galben, care duce cu gandul la soarele stralucitor de la mare.

Proiectul de design interior se axeaza pe piese de mobilier moderne, cu design elegant, dar in acelasi timp practice si usor de intretinut. Putinele elemente din metal introduse subtil ofera o nota de eleganta decorului.

In dormitor, accentele de culoare sunt introduse prin cateva accesorii, cum ar fi pernutele si tablourile cu tema tropicala.

In amenajarea acestor spatii accentul cade nu atat pe cantitatea elementelor decorative, cat pe designul de impact al pieselor utilizate.

share

share

Alte Proiecte