fbpx

Apartament cu 2 camere in Mamaia: design interior in stil modern

share

Atunci cand un apartament se afla intr-un bloc situat la malul marii, cel mai probabil sursa de inspiratie in amenajarea acestuia va fi chiar peisajul marin. In cazul acestui apartament cu 2 camere din complexul Residence Savoy din Mamaia, proiectat de echipa inSIGN, inspiratia a pornit de la culoarea nisipului si a cerului.

Astfel, designerii studioului inSIGN au creat un concept romantat si nostalgic, in culori precum crem si beige, cu putine accente de albastru si negru care scot in evidenta nuanta lemnului si insertiile metalice de culoarea bronzului.

Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 48 de mp si este compartimentat in regim open-space. Tema marina se regaseste in fiecare incapere, aceasta fiind introdusa fie prin culori (crem, bej, albastru) fie prin diverse obiecte precum tablouri si decoratiuni.

Paleta de culori temperate creeaza o atmosfera reconfortanta, propice pentru relaxare. Gratie ferestrelor mari, livingul se bucura de multa lumina, dar si de o panorama pe masura.

Zona de dining face punct comun cu bucataria utilata cu mobilier premium si electrocasnice performante. Desi suprafata este relativ restransa, interiorul este luminos si aerisit datorita luminii si pieselor de mobilier amplasate strategic.

Paleta de culori temperate se regaseste si in dormitor si, desigur, aceeasi atmosfera reconfortanta.

Toate produsele folosite in acest proiect de amenajare apartament cu 2 camere fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte