fbpx

Apartament Complex Ibiza, Pipera, Bucuresti - Amenajare interioara in stil modern

Pentru că ştim cât de important este ca o locuinţă să fie amenajată perfectă astfel încât beneficiarii să se simtă "acasă" ,  de curând am finalizat  conceptul de amenajare pentru un apartament de 120 de mp din complexul rezidenţial Ibiza, din Pipera.  Apartamentul are living, dining, doua dormitoare pentru copii, unul matrimonial şi băi, iar toate piesele folosite în amenajare şi decorare sunt exclusiv de la Galeriile Noblesse, principalii noştri parteneri.

Culorile sunt importante şi tocmai de aceea ne-am permis să ne jucăm cu tonurile şi nuanţele pentru a obţine un ambient cu o atmosfera caldă. Livingul şi diningul cuprinde o combinaţie de roşu, alb, negru şi cu gri, perfect pentru zona de zi.  Pe lângă combinaţia cromatică, ne-am axat pe mixul pieselor de mobilier în stil contemporan cu uşoare accente retro. Dormitorul matrimonial l-am decorat cu mobilă funcţională şi cu un look modern, de la Galeriile Noblesse. Am preferat combinaţia caldă a lemnului cu verdele crud.

Pentru că vrem să ne surprindem plăcut de fiecare dată beneficiarii,  am descoperit cele mai bune metode de optimizare a spaţiului, mizând pe obiecte multifuncţionale mai ales în camerele pentru copii. De exemplu, în camera unde vor sta doi copilaşi, am preferat să împărţim spaţiul în două zone, una destinata studiului şi cealalta odihnei.  Tocmai pentru că am potenţat spaţiul, a rămas şi loc de joacă.  Întregul apartament emană căldură şi un aer primitor, fiind, în acelaşi timp, original.

share

Alte Proiecte